ENERGYVET – EPIVET

Gyógynövény és illóolaj tartalmú gyógysampon. Viszketés csillapító, sejtregeneráló, gombaellenes, repellens hatású.
Természetes sampon rendszeres szőrápolásra, különösen azoknál az állatoknál, amelyek tolerálják a fürdést. Kizárólag olyan természetes anyagok kerültek kiválasztásra a készítményben, amelyekkel a sampon nem irritáló, teljesen ártalmatlan, pH-semleges, és nyugtató hatású, még az érzékeny vagy gyulladásos bőr esetében is. Illata kellemes mind az emberek, mind az állatok számára is. Bár a szemet nem irritálja, véletlen szembe jutás esetén, ki kell öblíteni a szemet, a sampon zsírtalanító hatása miatt. A készítménynek gyulladáscsökkentő  hatása is lehet és taszíthatja a külső parazitákat, e hatása 14 napig tarthat. A riasztó hatása az almaecet és különösen rozmaring, kakukkfű és egyéb illóolajok keveréke miatt van, amelyek a bőr és a szőrzet zsírnemű anyagaihoz kötődnek, így fejtik ki hosszan tartó hatásukat. A készítményhez felhasznált víz a Podhájska forrás forró termálvízéből származik.

Kategóriák: , Címkék: ,

Leírás

HA BOLHA, AKKOR EPIVET!

Az Epivet gyógysampon kizárólag természetes összetevőket tartalmazó bolhák ellen is használható készítmény. Kéthetente fürdetve a kutyát, megelőzhető vele a bolhainvázió. Erős fertőzés esetén is vannak jó tapasztalataink a használatával. A szemet nem csípi így még a macskák is jól tűrik a használatát.

Alkalmazás:[a legmegfelelőbb kísérő készítmény a zárójelben feltüntetve]

  • Rendszeres bőr és szőrápolás. Bársonyos, csillogó és erősebb szőrzetet hoz létre [Gynevet].
  • Az érzékeny és irritált bőrre kedvező hatással lehet [Kingvet].
  • Bőrgyulladások esetén hatást gyakorolhat [Kingvet, Renovet, Audivet].
  • Vérszívó rovarok által okozott extrém invázió esetén védhet (különösen szúnyog invázió) [Gynevet].
  • Külső paraziták által okozott támadások estén is távoltartó hatással bírhat (kullancsok, bolhák, tetvek, és rühatkák ) [Gynevet].

Állatorvosi ajánlás:

Bőrbeteg állatok túlérzékeny bőre (allergiás egyedek) vagy bőrgyulladás esetén használom. Egyedülálló összetétele következtében a bőr gombás, bakteriális és paraziták (bolha, kullancs, atka) okozta elváltozásainak kiegészítő kezelésére is remek eredményekkel alkalmazom. Korpázó, fénytelen szőrzet kezelésére csak ezt használom. Nagyon előnyös a külső parazitákra való repellens hatása.

Dr. Pálinkás Imre
állatorvos
Gárdony

Összetétel:
Víz, Decyl Glucoside, Ecetsav, Cocamidopropyl Betaine, Disodium Cocoamphodiacetate, Gyógynövény kivonatok (Pulmonaria Officinalis Kivonat, Rosa Centifolia virág kivonat, Cinchona Calisaya Bark Kivonat, Sophora Japonica Gyümölcs kivonat, Verbascum Thapsus Kivonat, Zingiber Officinale Root Kivonat, Cetraria Islandica Kivonat, Tussilago Farfara Virág kivonat, Galeopsis Segetum Kivonat, Glycyrrhiza Glabra Root Kivonat, Hyssopus Officinalis Herb Kivonat, Thymus Vulgaris Kivonat, Aralia Cordata Kivonat, Curcuma Longa Root Kivonat, Equisetum Arvense Kivonat, Origanum Vulgare Kivonat, Plantago Lanceolata Leaf Kivonat, Tropaeolum Majus Seed Kivonat, Althaea Rosea Flower Kivonat), illatanyag, xilit, xantángumi, cellulózgumi, hidroxietil karbamid, geraniol, D-limonén, linalool, citronellol, rozmaring kivonat (cineol, camphre pinén, limonén).

Javasolt alkalmazás:
Tegyen egy kis mennyiségű sampont a nedves szőrre és dörzsölje be alaposan.
Hagyjuk állni kb. két percig, majd alaposan öblítse le vízzel.
Ha a sampon nem képeznek elegendő habot, akkor a szőrzet túl zsíros. Ebben az esetben az egész eljárást meg kell ismételni.

Felhasználás:
Öblítse ki a sampont a szőrzetből alaposan. Javasoljuk, hogy használja fel a terméket a felnyitás után számított három hónapon belül. Tartsa távol a gyermekektől!

Figyelmeztetés:
A mosás után a szőrzet csak másnapra éri el a ragyogó fényét és kiállítási minőségét. A termék nem semmisíti meg maradéktalanul a külső parazitákat, csak megakadályozhatja inváziójukat, e hatása maximálisan 14 napig tarthat. Bár a sampon nem irritáló hatású, jól ki kell mosni a szemből érintkezéskor.

Mellékhatások és kölcsönhatások:
Nincs jelentett mellékhatása.

Tárolás:
Tárolja a terméket száraz és sötét környezetben, 10-25 °C. Nem fagyasztható.

Térfogat:
200ml

Minőségbiztosítás:
A termék kifejlesztése, gyártása és ellenőrzése folyamatosan az ISO 9001: 2008 szabvány követelményei szerint történik.

WordPress PopUp Plugin