Bemutatkozás

Tisztelt Kisállat tulajdonos!

A szentendrei „Állatorvos az Otthonában” mobil-praxis tulajdonosa, Dr. Reményi Blanka magán-állatorvos szeretettel üdvözli Önt!

Több éves kisállat-állatkórházi praktizálásom után 2012-ben indítottam el az ÁLLATBARÁT MOBIL ÁLLATORVOSI praxisom, a Dunakanyarban.

A család kedvenceit (kutyákat, macskákat, nyulakat, rágcsálókat és egyéb egzotikus állatokat) saját környezetükben, otthonukban gyógykezelem.

Hogy miért válassza „Állatorvos az Otthonában” szolgáltatást?

Háznál történő betegvizsgálat előnyei:

– PRAKTIKUS, mert a tulajdonos lehetőségeihez igazodik, az online időpontfoglaló segítségével előre egyeztetett időpontban elérhető.

– ÁLLATBARÁT és Gazdibarát, mert kevesebb a Kedvencét és az Önt érő stresszhatás.

– KÉNYELMES, mert nem kell a beteg állat szállításával bajlódnia, így minimalizálódik az állatot és Önt érő stressz, és az autóját sem kell tisztítóba vinnie.

– KÖNNYEDÉN, és AZONNAL vásárolhat MOBIL ÁLLATPATIKÁMBAN (pl.: gyógyuláshoz szükséges vagy rendszeresen szedett gyógyszereket, vagy paraziták elleni megelőzésre alkalmazott termékeket, vagy étrendkiegészítőket).

– HATÉKONYSÁG NÖVEKEDÉS, mert a tartási körülményeket megismerve személyre szabottabb, így eredményesebb a megelőzésre javasolt szaktanácsadás.

– EGYÉNI, SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓ: akár amikor még nincs állata, (de a döntésben szívesen fogadja szakember tanácsát), vagy ha beteg Kedvence segítségre szorul.

Az “Állatorvos az otthonában” egy olyan állat-egészségügyi szolgáltatás, amely Ön és Kedvence lakóhelyére online időpontfoglalással elérhető állatbarát ellátás.

Keressen bizalommal, ha Ön az alábbi településeken lakik:
Szentendre, Leányfalu, Tahitótfalu, Szentendrei-sziget települései (Kisoroszi, Pócsmegyer, Szigetmonostor), Pomáz, Budakalász, Fót és Dunakeszi.

Szakmai pályafutásomról:

– Állatorvos-doktor szakon a budapesti Állatorvos-tudományi Egyetemen 2004-ben diplomáztam, ugyanebben az időben vadgazda-mérnök felsőfokú diplomát is szereztem.

– 2004-2013 között a budapesti PrimaVet Kisállat-rendelőintézet klinikus állatorvosaként dolgoztam.

– 2016-2018 között a budapesti Állatorvos-tudományi Egyetemen szakirányú továbbképzésen vettem részt: egzotikus-állatgyógyász szakállatorvos szakon 2018-ban diplomáztam.

VÁROM SZERETETTEL TELEFONHÍVÁSÁT és/vagy IDŐPONTFOGLALÁSÁT: hétköznap 9-12h és 12-16h között.

Tisztelettel,
Dr. Reményi Blanka, állatorvos