Trovet Mobility Geriatrics (MGD) dog 12,5kg

Száraztáp, 12,5 kg

Kategória: Címkék: ,

Leírás

A TROVET MOBILITY & GERIATRICS teljes értékű táp kutyák részére, az ízületek mozgékonyságának fenntartására. Sok kutyánál okoz egészségügyi problémát az ízületekben kialakuló osteoarthrosis, mely az ízületi porcok leépülésével, kopásával járó fájdalmas elváltozás.
A TROVET MOBILITY & GERIATRICS olyan, úgynevezett funkcionális táplálék összetevőket tartalmaz, (porcvédő faktorok) melyek gátolják a további porcleépülést. Ezek táplálják a porcot felépítő porc- szigeteket, csökkentik a gyulladást, és megelőzik a testsúlynövekedést. Az optimális testsúly megtartásával az ízületekre sem hárul többletterhelés.
A hozzáadott természetes antioxidánsok (zöld tea, szeder- és szőlőhéj kivonat, E vitamin) hatásának köszönhetően különösen alkalmas főleg a nagy- és óriástestű felnőtt és idősödő kutyák táplálására.

Funkcionális táplálék-összetevők:
egyedülálló kombinációjuk biztosítja az ízületek egészségének és rugalmasságának megőrzését. (zselatin hidrolizátum, chondroitin szulfát, glükózamin). A Kínai Tömjénfa (boswellia serrata) és az Ördögkarom kivonata gyulladás- és fájdalom csökkentő hatású, támogatja a súlycsökkenést.

Omega zsírsavak:
a halolajban lévő esszenciális többszörösen telítetlen zsírsavak csökkentik a különböző eredetű gyulladásos reakciókat és segítenek megőrizni az ízületek egészségét és rugalmasságát

A pontosan beállított foszfortartalom, a fehérje és energiaszint a hozzáadott L-karnitinnel és antioxidánsokkal kiegészítve hozzájárul az idős kutyák általános jólétének megőrzéséhez.

WordPress PopUp Plugin