ACTEA ORAL

Gél, 15 ml

Kategóriák: , , Címkék: ,

Leírás

ACTEA – INNOVÁCIÓ A BŐRGYÓGYÁSZATBAN

 Magyarországra is megérkezett az új, négy termékből álló Actea termékcsalád, amely Európa-szerte nagy sikert aratott az elmúlt fél évben.

Minden hatóanyag:

  • teljesen természetes alapú, 
  • bizonyítottan magas biológiai aktivitású
  • nem képződik rá rezisztencia
  • innovatív az állatgyógyászatban

 A) Lactoferricinantibakteriális peptid: a lactoferrin pepszines bontásából származik, megtalálható a könnyben, nyálban, tejben (ebből nyerik a gyártáshoz szükséges mennyiséget). Hatása az erős kationos töltéséből ered, könnyen kötődik a baktériumok, gombák membránférjéinek anionos részéhez. Nem antibiotikum, így rezisztencia sem alakul ki rá. ezért első választású fülcseppnek kiváló.

B) Glicerofoszfoinozitol-lizin (GPL): napraforgóból kinyert, természetes gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító. Hatásmechanizmusa- negatív feedback a foszfolipáz A2-re, ezért nincs arachidonsav termelődés, emiatt félbeszakad a gyulladásos kaszkád. Elmondható tehát, hogy ugyanott lép be a gyulladáscsökkentő folyamatba, mint a szteroidok, azonban nem szívódik fel szisztémásan, mellékhatása nincs.

C) Verbaszkozid (Orgonalevél-kivonat): Kiváló a Malesseziák szaporodásának gátlására, humán kozmetikumokban is használatos, természetes eredetű gyulladáscsökentő és szébum-reguláló, amely csökkenti a zsírosodást, így például a fülben a váladék termelődését is. is.

 

Az ACTEA ORAL macskáknál is egyszerű a használata. Könnyen és jól tapad, de nem ragacsos, íztelen, szagtalan, nem kelt kellemetlen „összehúzó” érzést a szájnyálkahártyán. Gyulladáscsökkentő, ezért gingivitis, stomatitis, periodontitis esetén javallott. Antibakteriális, fogkőmegelőzésre és a szájban található laesiok kezelésére is alkalmas. Csökkenti a kellemetlen szájszagot.

WordPress PopUp Plugin