ENERGYVET – CYTOVET

Vér méregtelenítésre. Nehézfémek, peszticidek, gomba és más toxinok kiürítésének elősegítésére.
Regenerációs készítmény rendkívüli méregtelenítő tulajdonságokkal.  Nagy molekulájú humin savakat, borostyánkősavat, és silymarint tartalmaz. Hatékonyan semlegesítheti és eliminálhatja a méreganyagokat a gyomor-bélrendszerben és a környező szövetekben is. Pozitív hatásai lehetnek a mozgásszervi megbetegedések esetében is (artrózisok és csont- és ízületi degenerációk).

Kategóriák: , Címkék: ,

Leírás

Belsődleges használat:

[a legmegfelelőbb kísérő készítmény a zárójelben feltüntetve]

 • A humátok -nagy kémiai affinitással- minden mérgező anyagot megköthetnek (méreganyagok, toxinok).
 • Mérgező anyagcseretermékek vagy a szabad gyökök hatását megszüntethetik – gyulladásos ízületi betegségek (arthrosis, arthritis ) esetén is.
 • A májat regenerálhatják, a májműködést védelmezhetik a különböző mérgekkel szemben, valamint a már sérült májsejtek regenerálását segíthetik (pl. peszticidek, gombatoxinok, nehézfémek okozta májkárosodás esetén) [Fytovet].
 • Az állatok öregedéssel járó panaszait a megelőzhetik. Sejtöregedéssel szemben védelmet adhatnak. [Regavet].
 • Gyulladáscsökkentő hatást fejthetnek ki a gyomor-bélrendszerben a szájüreg nyálkahártyájának gyulladásos megbetegedései, fogágybetegségek, garatgyulladás, vékonybél- és vastagbél-gyulladás estén. A gyulladásos mediátorokat semlegesíthetik [Regavet].
 • Gennyes folyamatok esetén – semlegesíthetik a keletkező anyagcsere termékeket [Imunovet].
 • Vírusellenes, antibakteriális és antimikotikus hatást fejthetnek ki (ha a kórokozó endotoxint tartalmaz vagy Candida albicans vagy egyéb fajok) [Virovet, Kingvet].
 • Szív- és érrendszeri betegségek kialakulását megelőzhetik.
 • Csökkentheti a tumorok növekedését, megakadályozhatja a metasztázis képződést – semlegesítheti a tumor növekedési faktorokat, a szervezet tisztulását elősegítheti, a visszaesést megelőzheti) [leukémia, karcinóma – Korovet, egyéb daganatok, szarkómák – Regavet].

Külső használatra:

 • Szemészeti gyulladások, kötőhártya gyulladás, szaruhártyafekély (hígított, oldott formában).
 • Sebek kezelésére [Imunovet].
 • Gyorsíthatja a sebgyógyulást – támogatja a seb tisztulását [Imunovet].
 • Használható lemosáshoz, nyálkahártyák öblítéshez (otitis, gingivitis), hüvely, végbél irrigáláshoz.
 • Hallójárat gyulladás esetén (hígított, oldott formában).

Állatorvosi ajánlások:

1. A Cytovet számomra a leghatékonyabb méregtelenítő hatással bír ezért bármilyen emésztőszervi gyulladásos kórkép kezelésében eredményesen használom. Hasnyálmirigy gyulladás esetén is sikerrel alkalmaztam. Vízben feloldva kötőhártya öblítésre is használom. Könnymirigygyulladást is megoldottam vele, ami már több antibiotikum kúrára sem javult.

Dr. Szakmáry Katalin
állatorvos
Budapest

2. Több daganatos betegem is jelentős állapotjavulást ért el segítségével. Mérgezések esetén kombinálom Regavettel vagy Probiovettel. Fertőzött sebek kezelésére Imunovettel kombinálva remek sebgyógyító hatású. Macskák vírus okozta légzőszervi megbetegedéseinek szövődményeit is hatékonyan kezelem vele.

Dr. Latkovics Gyöngyi
állatorvos
Székesfehérvár

Összetevők:
1 kapszulában: Kálium humát (492.8mg), zselatin, silymarine (55 mg), borostyánkősav (2.2mg).

Ajánlott adagolás:
Általánosságban három héten keresztül adjuk: A kis állatoknak 2 ttkg-ig: ½ kapszula naponta,
2 és 50 ttkg: 1 – 2 kapszula naponta kétszer,
50ttkg felett: 1- 2 kapszula 50 ttkg-onként kétszer naponta.
Külsőleges alkalmazásra: oldjunk fel 1 kapszula tartalmát 0,2 liter forralt és lehűtött vízben, vagy forrásvízben.
Súlyos megbetegedések esetén (idült bőr, ízületi, bélrendszeri stb. megbetegedések, daganatos kórképek) 3 hónapig tartó folyamatos kezelés ajánlott.
Beadási módszerek: a nyelés megkönnyítése érdekében célszerű a kapszulát megnedvesíteni vagy bezsírozni beadás előtt. Beadható kedvenc táplálék falatokban is. Ahol problémás a kapszula lenyelése, fel kell nyitni a kapszulát, tartalmát össze kell keverni élelmiszerrel vagy oldjuk fel az ivóvízben. Javasoljuk, hogy használja fel a terméket a felnyitás után 3 hónapon belül.

Figyelem:
Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget! Gondoskodni kell megfelelő vízbevitelről a termék használata idején. Tartsa távol a gyermekektől!

Mellékhatások és kölcsönhatások:
Cytovet csökkentheti a hatását egyes gyógyszereknek, mint például a citosztatikus és kemoterápiás szerek.

Tárolás:
Tárolja a terméket száraz és sötét környezetben, 10-25°C. Nem fagyasztható. Eltarthatósága a dobozon és a címkén feltüntetve.

Csomagolás:
90 kapszula

Minőségbiztosítás:
A termék kifejlesztése, gyártása és ellenőrzése folyamatosan az ISO 9001: 2008 szabvány követelményei szerint történik.