Trovet Recovery Liquid (CCL) dog cat 200g

Konzerv, 200 g

Kategóriák: , Címkék: , ,

Leírás

Trovet Recovery Liquid CCL (Critical Care Liquid) – Sűrű leveshez hasonló folyadék, mely nem darabos, így fecskendővel is etethető. Biztosítja a jó minőségű tápanyagokat és a megfelelő folyadékpótlást bármely lábadozó vagy nehezen etethető macska esetében. Ízletességének köszönhetően a macskák többsége magától is elfogyasztja.

A Trovet Recovery Liquid CCL használható beteg, lábadozó kutyáknak és macskáknak, műtétek után vagy éhező állatok felerősítésére, és minden olyan esetben amikor egyéb táplálékot nem tud elfogyasztani. Szintén alkalmas kisrágcsálók, görények és hüllők táplálására.

A Trovet Recovery Liquid CCL használata egyszerű nemcsak az állatorvos de a tulajdonos számára is, nem igényel különösebb előkészületet és szakértelmet, így a kórházi ápolás ideje lerövidíthető. Felrázás után azonnal fogyasztható.

• Megemelt glutaminszint erősíti az immunrendszert
• Aminosavak (valin, leucin, izoleucin) a leginkább használt energiaszolgáltatók a gyógyulás ideje alatt
• A hozzáadott arginin elengedhetetlenül szükséges az ammónia karbamiddá történő átalakulásához
• Az L-carnitin a sejtek energiafelvételét segíti
• A hozzáadott cink a sebgyógyulást támogatja és óvja a bőr egészségét.

Etetési útmutató:
Szükség szerinti mennyiségben kínáljuk az állatoknak egészen a felgyógyulásig vagy amíg más táplálékot nem képesek elfogyasztani. Szobahőmérsékletre melegítve szívesebben elfogadják. A készítmény használatával kapcsolatban semmiféle kockázat és mellékhatás nem merült fel. A Trovet tápok garantáltan mindig ugyanazokból a kiváló minőségű alapanyagokból készülnek, így megjelenésük és ízletességük is mindig állandó. Természetesen nem tartalmaznak mesterséges ízesítő, színező és illatanyagokat. Friss ivóvizet mindig biztosítson az állat számára!

Beltartalom:
Hús (csirke, sertés) teljes tojás, tejpor (fölözött tejből). Nem tartalmaz szóját és gluteint. A felhasznált alapanyagok emberi fogyasztásra is alkalmasak.