Állatorvos az otthonában szolgáltatásról

TISZTELT RÉGI ÉS ÚJ KISÁLLAT TULAJDONOSOK!
 
2012. október 4-én (Az Állatok világnapján), 11 évvel ezelőtt indítottam el önálló, mobil-kisállatpraxisom: „Állatorvos az Otthonában” néven.

Ismét eltelt egy év, így megragadom az alkalmat és ezúton köszönöm, hogy immáron több mint 1300-an megtiszteltek a bizalmukkal!
„Állatorvos az Otthonában” szolgáltatásom az állategészségügyi ellátás olyan formája, melynek során csak kiszállással, az Ön otthonában gyógykezelem beteg kisállatát (kisállatait).
Konzultációt személyesen és telefonon is kérhet, legyen szó társ- és egzotikus állatok tartásáról, takarmányozásáról vagy betegséggel kapcsolatos kontroll kérdésekről. 
 
Telefonos konzultáció az időpontfoglalás ikonra klikkelve előre foglalható (a szolgáltatás díja utalással kiegyenlíthető):
Rendelési idő:
CSAK hétköznap,
9-12h és 13-16h között.
 
Időpontfoglalás előtt kérem nézze meg az aktualizált árlistám:
Időpontot az alábbi linken foglalhat:

 

Weboldalamon elérhető a munkaidőn kívüli SZÖVEGES INFORMÁCIÓKÉRÉS (nem időpontkérés!), melyre igyekszem 24 órán belül válaszolni: https://allatorvosazotthonaban.hu/elerhetoseg/
Néhány FONTOS gondolat:
  • ⚡️⚡️⚡️ SÜRGŐS, nem tervezett kiszállás csak munkaidőben, és akkor kérhető, ha van aznap szabad időpontom (https://allatorvosazotthonaban.booked4.us/public/ , bármely szolgáltatásra klikkelve megtekintheti)
  • 16h óra után vagy hétvégén S.O.S., kínzó fájdalommal járó panasz esetén kérem Kedvencével keresse fel a legközelebbi nyitva tartó állatkórházat (ne várjon napokat, a fájdalom enyhítése elsőrendű felelős állattartói feladat). Utókezelésben és/vagy másodvélemény kérése esetén munkaidőmben állok rendelkezésére.
  • Ritka esetben, az egymás utáni kiszállások helyszíneinek, optimalizálása miatt sms-ben keresem fel a tulajdonost az esetleges „időpont módosítás” lehetősége miatt.
Köszönöm magam és a praxisom kisállattartó tulajdonosainak a nevében is, hogy a fentiek ismeretében ELŐSEGÍTI a hatékony állatorvosi munkám.
 
Tisztelettel,
Dr. Reményi Blanka,
magán-állatorvos, egzotikus szakállatorvos