Trovet Hepatic (HLD) dog 3kg

Száraztáp, 3 kg

Kategóriák: , Címkék: ,

Leírás

MÁJ- ÉS EMÉSZTŐSZERVI MEGBETEGEDÉSEK 

TROVET HEPATIC (HLD) 

TROVET HEPATIC teljes értékű diétás táp máj- és emésztőszervi betegségek esetén. 

A máj az anyagcsere központi szerve. Több mint ezerféle funkcióval rendelkezik. Fontos szerepet játszik az emésztésben (epetermelés), a tápanyagok, vitaminok, hormonok lebontásában és átalakításában, a szénhidrát-, fehérje- és a zsír anyagcserében. A hasnyálmirigy szerepet játszik a táplálék fehérjéit és a zsírokat emésztő enzimek , valamint a szénhidrát-anyagcserét szabályozó hormonok (elsősorban az inzulin) termelésében. 

Károsodásuk, vagy elégtelen működésük esetén zavart szenvedhetnek az emésztési folyamatok, a fehérje- zsír és szénhidrát anyagcsere, a véralvadás, és káros anyagcseretermékek halmozódhatnak fel a szervezetben, melyek további megbetegedéseket okozhatnak. 

A TROVET HEPATIC könnyen emészthető diétás táp, amely a máj anyagcserében és emésztésben résztvevő funkcióit támogatja. Csökkentett fehérjetartalma révén tehermentesíti a májat, ezek a fehérjék azonban magas biológiai értékűek, tehát fedezik a szervezet aminosav igényét. Csökkenti az emésztőrendszer terheltségét, és lehetővé teszi a hatékonyabb tápanyag és energia-felvételt kisebb adagok elfogyasztása esetén is. 

Számos hozzáadott lipotróp anyag, mint pl. az L-karnitin, serkenti a zsíranyagcserét. Az alacsony réztartalomnak köszönhetően csökken a májsejtekben a réz felhalmozódásának veszélye. 

Indikáció
– Hasmenés
– Elsődleges/másodlagos gyomor- bélgyulladás,
– Exocrin hasnyálmirigy elégtelenség
– Májelégtelenség,
– Elégtelen emésztés 

Kontraindikáció
– Hyperlipidaemia 

WordPress PopUp Plugin